Apetit - České Vánoce

Speciál Apetit České Vánoce Vám pomůže provařit se vánočními svátky s recepty, které opravdu fungují! Najdete v něm 50 receptů klasické české kuchyně, které by neměly chybět ve vašem repertoáru a spoustu tipů - prověřené druhy cukroví, návod, jak zdobit perníčky, tradiční recepty na vánočku, houbového kubu nebo vaječný likér, ale i celé menu, se kterým si hravě poradíte s přípravou štědrovečerního menu nebo štěpánské kachny. Nechybí ani návody na jedlé dárky nebo jak prostřít slavnostní tabuli.

  • 69,90 Kč
Apetit - České Vánoce

Obsah čísla

Co všechno nesmí chybět na vánočním stole od Štědrého dne po Štěpána?

Připravili jsme pro vás klasické i neotřelé recepty, při jejichž přípravě uplatníte suroviny z domácích farem a rybníků, kompletní slavnostní menu nebo dezerty, se kterými opravdu zazáříte

To nejlepší vánoční cukroví - osm favoritů redakce Apetitu prověřenýchčasem i praxí

Učíme se od mistra - zdobení perníčků krok za krokem s blogerkou Markétou Zemanovou

Máslová vánočka s rozinkami a mandlemi s fotopostupem

Vše o kaprovi, oblíbené vánočnírybě + rybí polévka 4x jinak

Jedlé dárečky z kuchyně - potěší všechny smysly a zvládnete je připravit i na poslední chvíli!

A spousta dalšího čtení!